Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplats https://cashbackninja.se är en återbäringssida. Webbplatsen drivs av företaget Nom Group HB (969777-5170) och går att nås på support@cashbackninja.se

Vilka personuppgifter vi samlar och varför vi samlar in dem

ÖVERSIKT

 

Ändamål

Rättslig grund

Kategorier av personuppgifter

Lagringstid

För att administrera, utveckla, leverera tjänster samt tillhandahålla support

Fullföljande av avtal om återbäring (villkor)

  • Namn, adress, land, e-post

  • IP-adress

  • Uppgifter om köp du har gjort hos en samarbetspartner när du gått via cashbackninja (bl.a. orderbelopp, butik, tidpunkt, order-id, ditt medlems-ID kopplas till detta för att vi ska kunna ge återbäring)

  • Logginformation

  • Så länge du har ett medlemskonto

För att försäkra oss om att lagkrav efterlevs, så som bokföringslagen

Rättslig förpliktelse

  • Namn, adress, land, e-post

  • Om personnummer angetts kan även detta komma att lagras i bokföringen

  • Uppgifter beställningar du gjort via Cashback Ninja som genererat återbäringen du fått av oss

  • Så länge vi är skyldiga att lagra uppgifterna enligt tillämplig lag

För att marknadsföra Cashback Ninja och våra samarbetspartners eller koncernbolags varor och tjänster genom post, e-post

Intresseavvägning

  • Namn, land, e-post

  • Information om vilka av våra mail-utskick/butikssidor du har interagerat med/beställt från

  • 2 år efter att du senast varit aktiv hos Cashback Ninja eller tills dess att du väljer att avregistrera från nyhetsbrevs-listan

För att marknadsföra Cashback Ninja och våra samarbetspartners eller koncernbolags varor och tjänster - genom e-post

Godkänt avtal om att få nyhetsbrev

  • Namn, land, e-post

  • Information om vilka av våra mail-utskick/butikssidor du har interagerat med/beställt från

  • Tills dess att du väljer att avregistrera från nyhetsbrevs-listan

För att administrera ditt kontoinnehav på Cashback Ninja

Fullföljande av avtal om ditt Cashback Ninja medlemskonto

  • Namn, adress, land, e-post

  • IP-adress

  • Information om vilka av våra uppföljningsmail du har fått/interagerat med

  • Historik över beställningar du gjort genom att gå via Cashback Ninja

  • Användarenamn och medlems-ID

  • Logginformation

  • Så länge du har ett Cashback Ninja medlemskonto

 

 

 

 

DETALJER Cashback Ninja medlemskonto

När du skapar ett medlemskonto hos oss på Cashback Ninja samlar vi information av dig kring e-post, namn och land. På medlemssidorna finns där även möjlighet att ange ditt efternamn, din adress som krävs vid begäran om utbetalning. Detta används till underlag för att följa svensk bokföringslag.

Tills vidare erbjuder vi bara utbetalning via Paypal-konto pga. Att vi ej vill hantera uppgifter om banknummer i dagsläget. Vi kommer istället att ordna möjlighet till utbetalning till bankkonto längre fram när bättre system för detta har lagts in på cashbackninja.

2 olika sorters mail-utskick

Medlemsmail: Dessa får du när du har skapat ett konto på Cashback Ninja, när du fått återbäring, osv. Mail med information som är bra för dig att veta kring händelser på ditt medlemskonto.

Nyhetsbrev: Dessa får du som har blivit medlem på Cashback Ninja (eller valt att prenumerera via landningssida eller på annat sätt aktivt valt att få våra nyhetsbrev). Nyhetsbrev är mail som innehåller bland annat nyheter om Cashback Ninja, tävlingar vi har, bra erbjudanden & kampanjer hos våra samarbetspartners, m.m. Dessa mail kan du avregistrera dig ifrån genom att klicka på avregistrera-länken i slutet av dessa mail.

Återbäringsflödet

När du som medlem på Cashback Ninja klickar dig vidare till en butik via vår webbplats, kopplas ditt medlemskonto ihop med din ev. Order/transaktion/registrering som du gör på butiken. Detta för att vi ska kunna koppla ihop och ge dig ev. återbäring.

Formuläret – Förfrågan om återbäring

När du saknar återbäring har du möjligheten att efterfråga denna om du gick via Cashback Ninja och gjort allt du skullat för att få återbäring för detta. I formuläret för efterfrågan behöver vi information om köpet du har gjort, vilket tidpunkt, din ip-adress vid köpet, din e-post, osv. Detta skickas in till vår samarbetspartner som då får kolla och se om de hittar transaktionen och anser att återbäringen kan godkännas eller ej. Informationen går in som e vanlig "inkommande återbäring" gör på ditt medlemskonto och ändras därifrån antingen till icke godkänd eller godkänd. Informationen stannar kvar på ditt medlemskonto tills dess att du evemtiellt väljer att ta bort ditt medlemskonto.

Kontakt

När du kontaktar oss på support@cashbackninja.se kommer ditt meddelande, e-post och ev. namn att lagras i vår plattform för kundtjänst via Zendesk. Ditt ärende kommer ej att delas vidare till obehöriga utan kommer endast att läsas/besvaras av personer på Nom Group HB och personer kopplade till att kunna hjälpa dig i ditt ärende. Ditt ärende kommer att sparas i vår kundtjänst för att kunna hjälpa dig på bästa sätt vid framtida ärenden, då vi eventuellt behöver gå tillbaka till tidigare ärenden – detta för att hjälpa dig på bästa sätt i din kundtjänst-förfrågan. Informationen i kundtjänst används ej i syfte för marknadsföring och säljs ej vidare.

Cookie-filer

Vi använder oss av cookies, för att underlätta din bekvämlighet när du loggar in på vår sida, samt när du använder vår kassa – så sparas din angivna info i din webbläsare i en cookie för att du ska slippa ange det flera gånger.

Vi har även cookies för diverse analystjänster så som mailchimp och google analytics för besökarestatistik.

Cookies sparar även vilka butiker du klickat in dig på från Cashback Ninja.

Samma sak gäller om du loggat in på ditt medlemskonto så sparas cookie för det.

De flesta cookies försvinner efter att du stängt din webbläsare, andra finns kvar i 2 dagar eller tills dess att du tar bort cookies manuellt i din webbläsare.

Inbäddad innehåll för andra webbplatser

Inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder från youtube, osv.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och se över din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vårt webbhotell samlar in anonym analysinformation för besökstatistik. Samlar information om webbplatsens statistik (besökare-antal, land besökaren kommer från, vilken webbläsare och version som använts, om besöket gjordes via mobil eller dator, vilka undersidor som har besökts, osv). Denna informationen visar ej vilken kund som statistiken gäller.

Google analytics besökstatistik: Samlar information om webbplatsens statistik (besökare-antal, land besökaren kommer från, vilken webbläsare och version som använts, om besöket gjordes via mobil eller dator, vilka undersidor som har besökts, osv). Denna informationen visar ej vilken kund som statistiken gäller.

Facebook-pixel: Används för att kunna optimera annonsering på Faceook/Instagram. Deras pixel samlar in information kring om en konvertering har gjorts på Cashbackninja.se som har genererats via annonsering på deras plattformer. Informationen visar ej vilken kund konverteringen gäller.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För användare som registrerar sig på vår webbplats sparar vi personuppgifter som ni anger i formulären till dessa. Ni kan se, redigera, radera personuppgifterna när som helst (med undantaget att ni ej kan ändra ert användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna informationen. Denna informationen sparas utan tidsgräns. Detta för att vi behöver kunna tillgodose service till dig som kund/medlem, för att du ska kunna handla enklare på vår sida, kunna ta del av våra medlemstjänster, osv. Du kan dock när som helst begära att bli raderad – du är då medveten om att vi ej längre kan tillgodose dig med kundtjänst gällande medlemskonto, återbäring, osv på ett konto som blivit raderad då informationen ej längre finns.

Ha i åtanke att vi i vår bokföring däremot enligt svensk lag måste behålla underlag om dina personuppgifter och orders i 7 år efter transaktionstillfället. Denna informationen kommer dock bara vi att ha tillgång till, samt våra ev. revisorer/fortnox/redovisningskonsultet/skatteverket.

Se även översikten längre upp på denna sida för lagringstid-information.

Vem vi lämnar vi ut personuppgifter till

Nom Group HB kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, så som koncernbolag och andra samarbetspartners samt leverantörer av betalningstjänster (ex. Paypal & Trustly), för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.

Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut av Nom Group HB om det är nödvändigt för att följa lagkrav eller krav från myndigheter. Samt för att tillvarata Nom Group HB's rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier eller andra säkerhets- eller tekniska problem.

Nom Group HB kan komma att överföra dina personuppgifter till land utanför EU/EES om någon av våra leverantörer eller samarbetspartners befinner sig där. Om detta sker kommer vi att vidta åtgärder för att se till att dina personuppgifter fortsätter att vara skyddade där.

Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part om vi inte har ditt tillstånd till det.

Ändring av integritetspolicy

Nom Group HB har rätt att när som helst kunna ändra integritetspolicyn. Om du efter en ändring av integritetspolicyn ej godkänner förändringen kan du säga upp avtalet genom att kontakta Nom Group HB om att radera ditt medlemskonto.

Skydd av dina personuppgifter

Vi krypterar vår trafik på webbplatsen igenom https / SSL. Samt SSL via vår e-post. Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att dina personuppgifter är trygga i vårt system.

Dina möjligheter vid önskemål av dessa: Ändring av dina personuppgifter

Om du önskar ändra någon personuppgift åt dig kan vi göra det genom att du mailar oss på support@cashbackninja.se Observera att du måste maila oss från den e-post som dina personuppgifter är kopplade till för att vi ska kunna identifiera dig som ägaren till uppgifterna.

Utdrag av dina personuppgifter

Om du önskar få en översikt av dina personuppgifter som vi har i vårt system kan du begära en sådan kostnadsfritt 1 gång per år. Maila oss på support@cashbackninja.se så ordnar vi en sådan export till din e-post. Observera att du måste maila oss från den e-post som dina personuppgifter är kopplade till för att vi ska kunna identifiera dig som ägaren till uppgifterna.

Borttagning av dina personuppgifter

Om du önskar att vi tar bort ditt medlemskonto och alla dina personuppgifter som vi har i vårt system på Cashbackninja.se så kan du begära detta genom att maila oss på support@cashbackninja.se Observera att du måste maila oss från den e-post som dina personuppgifter är kopplade till för att vi ska kunna identifiera dig som ägaren till uppgifterna. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Integritetspolicyn uppdaterades senast 180523