75 kr cashback
Gäller endast betalande & nya kunder

Zcooly Rabattkod + Återbäring

Zcooly är ett spel som gör matematik till en rolig spelupplevelse. Skapat tillsammans med erfarna pedagoger för barn mellan 5-12 år.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Cashback ges endast för betalande & nya kunder. Om en medlem inte fortsätter som kund så kommer köpet att nekas.

Aktuella kampanjer

Zcooly Rabatt

Prova Zcooly gratis i 30 dagar info

+ 75kr återbäring

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.