Denna butiken erbjuder ej längre återbäring hos Cashback Ninja. Ibland kommer butiker tillbaka, ibland inte. Håll utkik på vår Facebook eller via vårt nyhetsbrev.

Unibet Återbäring / Rabatt

Unibet är ett stort och populärt ställe för casino, poker, bingo och betting online. Där möjlighet till att spela både i datorn och mobilen. Notering: Unibets spårning tappar tyvärr ofta kopplingen mellan Cashback Ninja och genomförd transaktion. Skulle du ej få cashback, kontakta oss så skickar vi en förfrågan. Observera att det bara innebär att de kollar närmre på kopplingen och du kan ej få cashback om du ej klickat på vår länk före din transaktion och följer villkoren.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Få återbäring genom att göra en första insättning på minst 100 kr hos Unibet. För att få återbäringen behöver du omsätta/spela för det du satt in. Gäller endast för nya Unibet-medlemmar och en gång per hushåll/ip-nummer/kort, osv.

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.