Upp Till 4% cashback
Gäller endast för ordrar med ordervärde över 700 kr

MatHem Återbäring

Beställ mat online från Mathem.se och få det levererat hem till din dörr. De har även utvalda Clas Ohlson-prylar man kan beställa utöver mat och hushållsprodukter. De kan leverera till 50% av Sveriges hushåll, testa först att skriva in ditt postnr på deras sida för att se om de kan leverera till dig - sen är det bara att lägga det du vill ha i din varukorg och beställa.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Gäller endast för ordrar med ordervärde över 700 kr (inkl.moms = 560 kr exkl. moms). Cashback ges ej för köp i app.

Nivåer för återbäring

MatHem har olika nivåer för återbäring. Se kategori/köp här nedan för vilken återbäring du kan få per respektive.

Befintlig kund
1.5 %
Ny kund
4 %

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.