Förhöjd återbäring!
Du får just nu 9kr återbäring
Den förhöjda återbäringen gäller till , därefter återgår återbäringen till ordinarie 30 kr
Se specifika villkor

Kökets Box Återbäring / Rabatt

Kökets Box är en månadsbox, utan bindningstid - för endast 129 kr. Du får hem en box fylld med produkter, recept och tips.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Gäller nya kunder och vid köp av Kökets Box via prenumeration (gäller ej vid köp av deras specialboxar så som "kökets julbox" osv).

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.