Upp Till 75 kr cashback
Gäller endast för ett köp per hushåll

Hej Albert Återbäring

Albert är en utbildnings-app för barn mellan 3-16 år. Tjänsterna är prenumerationsbaserade i matematik, svenska, geografi och programmering. Utöver att du får cashback för att bli medlem får du även cashback för varje månad som du blir kvar som betalande kund.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Cashback kommer endast ges för ett köp per hushåll. Detta då man bara behöver ett abonnemang per familj då syskon kan dela inloggning.

Nivåer för återbäring

Hej Albert har olika nivåer för återbäring. Se kategori/köp här nedan för vilken återbäring du kan få per respektive.

Per betald månad
15 kr
Bli medlem
75 kr

Aktuella kampanjer

Prova Albert gratis fram till påsk! info Gäller t.o.m. 2024-03-28

+ Upp till 75kr återbäring

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.