CDON Rabattkod & Återbäring

CDON har ett brett sortiment och massvis med produkter. Genom att klicka dig vidare till CDON via en återbäringssida innan du slutför ditt köp, får du retro-aktiv CDON rabatt (s.k. cashback).

CDON leveranstid?

Deras leveranstid varierar en del. Detta då CDON är en marknadsplats med olika säljare. Den beräknade leveranstiden för genomförd order finner du i din orderbekräftelse.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.