Upp Till 5% cashback
Gäller ej C More golf

C more Återbäring

C More är en populär streaming-tjänst där du bl.a. kan streama filmer, serier och sport. De har även TV4's program. De har olika paket att välja mellan och det är enkelt att byta när man vill under tidens gång. Också enkelt att avsluta tjänsten. 2 första veckorna gratis vid val av något av de två billigaste paketen, därefter ord.pris

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Observera att ersättning inte utgår för C More Golf.

Nivåer för återbäring

C more har olika nivåer för återbäring. Se kategori/köp här nedan för vilken återbäring du kan få per respektive.

Premium Plus
5 %
Bas
5 %
Plus
5 %
Standard
5 %

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.