Denna butiken erbjuder ej längre återbäring hos Cashback Ninja. Ibland kommer butiker tillbaka, ibland inte. Håll utkik på vår Facebook eller via vårt nyhetsbrev.

Betfair Återbäring / Rabatt

Sätt in 100 kr som ny medlem på Betfair och spela på valfritt Casino, Poker eller Bingo-spel för att få återbäring. Observera att återbäringen är beroende på vilken kategori som du spelar på. Notering: Tyvärr fungerar inte spårningen på Betfair som den bör, så var noga med att kolla efter en vecka om din cashback kommit in - maila oss annars.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Gäller vid insättning av minst 100 kr som spelas för. Gäller endast för nya Betfair-medlemmar och en gång per hushåll/ip-nummer/kort, osv.

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.