Upp Till 4% cashback
Se specifika villkor

Aliexpress Återbäring / Rabatt

På Aliexpress kan du shoppa närmre tillverkarens priser i Asien. Du hittar över 100 miljoner produkter i flera olika kategorier.

Cashback Ninja kan ej hållas ansvarig för ovan angiven beskrivning om butiken. Vi försöker att hålla informationen uppdaterad men kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida.

Särskilda villkor

Denna butiken har särskilda krav som måste uppfyllas för att få återbäring - vilka är följande: Tyvärr erbjuder inte denna möjlighet till att efterfråga cashback, så spåras ej ditt köp så kan vi ej skapa förfrågan om denna i efterhand (så som vi brukar kunna med andra butiker). Cashback ges ej för presentkort, ryska böcker, inom rese-kategorin och vissa kategorier (som ej är tydligt vilka dessa är tyvärr). Cashback ges ej heller för köp som görs i deras app. Observera att Aliexpress cashback är något otydlig och vi kan ej ansvara för att procenten du får är korrekt beroende på vad du handlar härifrån. I vissa fall kan du få mindre och i andra kan du få mer än vad som står i cashback-listan.

Nivåer för återbäring

Aliexpress har olika nivåer för återbäring. Se kategori/köp här nedan för vilken återbäring du kan få per respektive.

Märkes Elektronik
0.4 %
Ny kund - Eletronik (ej märkes)
1 %
Elektronik (ej märkes)
1 %
Default
2 %
Ny kund - Övrigt
3 %
Övriga kategorier
3 %
Kläder Accessoarer Mobil-/Trädgårds-/Hemtillbehör
4 %
Ny kund - Kläder Accessoarer Mobil-/Trädgårds-/Hemtillbehör
4 %

Inkommande återbäring

När du genomfört ditt köp via Cashback Ninja kommer din återbäring att synas som "Inkommande återbäring" på ditt medlemskonto, vanligtvis inom 1-24 timmar. Du får då ett mail av oss när denna är registrerad.

Utbetalning

Efter att din återbäring har registrerats kan den betalas ut som tidigast efter att butiken bekräftat att ditt köp är helt godkänt. Detta sker vanligen omkring 15-90 dagar. Om det gäller hotell-/resebokningar sker detta först efter att din resa eller/och vistelse är genomförd och betald. Detta för att returpolicy och liknande måste förbigåtts innan de kan bekräfta fullt ut.